Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@17:25:20 GMT

تسهیل سرمایه‌گذاری بدون ریسک در بانک مسکن

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۱۱۵۸

تسهیل سرمایه‌گذاری بدون ریسک در بانک مسکن

تسهیل‌گری ارایه خدمات بازار پول و بازار سرمایه از پنجره واحد، امکانی است که با راه‌اندازی سامانه خدمات متمرکز بازار سرمایه (راهکار جامع بانکی) در بانک مسکن فراهم شده است.

 به گزارش سرویس بازار ایسنا،  محمدمهدی بحرالعلوم مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک مسکن گفت: همه شعب این بانک به این سامانه متصل هستند اما ارایه خدمات بازار سرمایه به تدریج و با گذراندن دوره‌های آموزشی لازم برای پرسنل در شعب مجاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب با عنایت به آموزش ۱۰۰ مشاور در این حوزه، تا سه ماه آینده تعداد شعبی که این خدمات را ارایه می‌کنند به ۱۰۰ مورد می‌رسد و تا یک سال آینده همه یک هزار و ۲۴۶ شعبه بانک مسکن آمادگی و مجوز ارائه این خدمات را به مشتریان کسب می‌کنند.

وی با بیان اینکه بانک مسکن برای تمام طیف‌های مشتریان خود اعم از خرد، میان و کلان، بسته‌های سرمایه‌گذاری، ابزار و محصول پیش‌بینی کرده است، گفت: این محصولات شامل سهام، اوراق بهادار با درآمد ثابت، سپرده و ابزارهای شبکه پول است که برحسب درجه ریسک‌پذیری و ریسک‌گریزی مشتریان و میزان سرمایه آن‌ها، این محصولات به متقاضیان حضور در بازار سرمایه عرضه می‌شود.

بحرالعلوم با بیان اینکه مشتریان بانک مسکن با سرمایه خرد و عدم ریسک‌پذیری، می‌توانند در صندوق سرمایه‌گذاری ره‌آورد آباد مسکن سرمایه‌گذاری کنند، بیان کرد: همچنین کسانی که پول کافی برای خرید مسکن به قصد سرمایه‌گذاری را ندارند، می‌توانند با خرید حتی یک سهم از هزاران سهم هر صندوق زمین و ساختمان، در پروژه‌های مسکونی در دست احداث سرمایه‌گذاری و از سودبخش مسکن با سرمایه کمتری بهره‌مند شوند. در عین حال کسانی که ریسک‌پذیرتر هستند می‌توانند وارد بازار سهام شوند و شرکت کارگزاری بانک مسکن واحدهای سرمایه‌گذاری موجود در صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری را به این گروه پیشنهاد می‌کند.

مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک مسکن تاکید کرد: در صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری، سبدی از سهام به شکل ترکیبی طراحی شده و در نتیجه ریسک سرمایه‌گذاری توزیع شده است. از طرفی مدیریت این صندوق‌ها در اختیار نهادهای حرفه‌ای فعال در بازار سرمایه است و در نتیجه مشتریان بانک مسکن می‌توانند با درجه اطمینان بالاتری از این ظرفیت برای سرمایه‌گذاری استفاده کنند.

وی با بیان اینکه پیش از بانک مسکن، دو بانک دیگر (ملت و انصار) نیز خدمات ورود به بازار سرمایه را به مشتریان خود عرضه کرده‌اند، در عین حال گفت: این بانک‌ها بیشتر با هدف پذیرش اوراق بدهی و گواهی سپرده خود چنین خدماتی را طراحی کردند.

بحرالعلوم با تاکید بر اینکه ارایه این خدمات سود عملیاتی بانک مسکن را ارتقا می‌دهد، درباره عایدی این فعالیت برای بانک مسکن علاوه بر نقش تسهیل‌گری، توضیح داد: بانک مسکن می‌تواند با جذب مشتریان بازار سرمایه که باید حساب جاری صفر درصد نزد کارگزار داشته باشند، به این طریق هزینه تمام شده تامین پول را کاهش دهد.

به گفته وی، در حال حاضر امکان مبادله اوراق با درآمد ثابت، انواع اوراق مشارکت و صکوک موجود در بازار سرمایه در شعب منتخب بانک مسکن برای مشتریان متقاضی ورود به بازار سرمایه فراهم است و در فاز بعدی خرید و فروش سهام نیز پس از ارایه آموزش به پرسنل میسر می‌شود. در عین حال برنامه‌ریزی کنونی بانک مسکن بر این اصل استوار است که در وهله اول ابزارهای بدون ریسک بازار سرمایه را در شعب خود عرضه کند تا مشتریانی که ریسک‌پذیر نیستند، به راحتی وارد بازار سرمایه شوند.

بحرالعلوم ادامه داد: قابلیت معاملات آتی سکه و ورود به بازار طلا نیز اکنون در سامانه «راهکار» برای مشتریان متقاضی ورود به این عرصه نیز فراهم است.

مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک مسکن دیگر عایدی عرضه این خدمت برای بانک مسکن را زمینه‌سازی ارائه خدمات «بانکداری اختصاصی» و «مدیریت ثروت» عنوان و تاکید کرد: برای مشتریان با سرمایه کلان که خدمات بازار سرمایه را از شعب بانک مسکن دریافت می‌کنند، طیف گسترده‌تری از خدمات همچون بانکداری اختصاصی نیز قابل عرضه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم

امتداد - بانک مسکن با اعلام این‌که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور فاقد درآمدهای ارزی پایدار هستند توضیحاتی در رابطه با امضای قرارداد با صندوق توسعه را ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، روابط عمومی بانک مسکن در واکنش به انتشار گزارش « قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند » پاسخی را ارسال کرده که متن آن در ادامه می‌آید؛

تفاهمنامه سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن اوایل بهمن ماه سال ۱۴۰۲، امضا و به موجب آن مقرر شد طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توسعه حمل‌ونقل کشور در اولویت استفاده از وجوه سپرده‌گذاری شده صندوق توسعه ملی قرار گیرند.

تسهیلات پرداختی از محل فوق، قابلیت تبدیل به ریال را نداشته و باید به طرح‌هایی تخصیص داده شوند که دارای درآمدهای ارزی باشند تا بتوانند با استفاده از این درآمدهای ارزی، در مدت زمانی حداکثر ۳ ساله نسبت به بازگرداندن اصل و سود تسهیلات مأخوذه (به صورت ارزی) اقدام کنند.

با توجه به این که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور، فاقد درآمدهای ارزی پایدار بوده و به صورت بلندمدت اجرا می‌شوند و دوره بازگشت سرمایه گذاری انجام شده آن ها نیز عموماً بیش از ۵ سال است.

از سوی دیگر به دلیل تحریم‌های ظالمانه خریداری قطار، هواپیما و … به سختی میسر می‌شود (همچنین با توجه به این که دوره بازگشت سرمایه آنها، بیش از سه سال مورد نظر صندوق توسعه ملی برآورد می شود) ، تاکنون طرح حائز شرایطی در بخش حمل‌ونقل، ترانزیت و مسکن و ساختمان به بانک مسکن معرفی نشده و بانک در حال رایزنی با ذی‌نفعان مختلف است تا طرح های حائز شرایط این بخش را که تمایل به استفاده از تسهیلات داشته باشند، شناسایی کند.

به موازات این امر، بررسی و شناسایی سایر پروژه‌های دارای توجیهات فنی، اقتصادی و مالی لازم (برخوردار از درآمدهای ارزی) در سایر بخش‌های اقتصادی نیز در دستور کار بانک مسکن قرار گرفته تا با رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی نسبت به اعطای تسهیلات از منابع فوق اقدام کرده و متعاقباً مابه التفاوت سود حاصله را برای اجرا طرح‌های حمایتی مورد نظر دولت محترم مورد استفاده قرار دهد.

در نهایت درخصوص اجرا تفاهمنامه مذکور، این بانک قبل از هر چیز و به منظور حفظ و صیانت از منابع ملی کشور، خود را موظف می داند تا نسبت به تخصیص درست و بهینه منابع با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کرده و احتیاط لازم را برای جلوگیری از هدر رفت این منابع معمول دارد.

خاطرنشان می‌شود هرگونه اقدام شتابزده در تخصیص منابع ارزی، بدون انجام بررسی‌های جامع و کامل تقاضاهای واصله، از حیث ظرفیت اعتباری متقاضیان و امکان‌سنجی هر طرح با توجه به مندرجات گزارش‌های توجیهی مالی، فنی و اقتصادی و مطالعات میدانی می‌تواند خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری را متوجه بانک کرده و منجر به تضییع حقوق ذی‌نفعان و تمامی آحاد جامعه شود که این امر ملاحظه اصلی بانک مسکن و سایر مراجع ذیصلاح در تخصیص منابع مذکور است.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم